Seat occasion

SEAT Occasion Leasen

 

Wat is een occasion

Een occasion is een auto die bestempeld word als een 'tweede hands' auto, maar zoals ieder mens verdient ook ieder auto een tweede kans. Een occasion is niet gelijk nadelig voor de nieuwe eigenaar, het kent vele voordelen. Een occasion heeft al ervaring op de weg, zo weet je of een occasion voor problemen zal zorgen. Bij een nieuwe auto is dit lastig in te schatten, omdat de som nog op de proef moet worden gesteld op de weg. Een occasion stempel op een auto hebben is niks mis mee, een occasion kan net zo goed rijden als een nieuw model.

Voordelen van een occasion

Het leasen van een occasion kent veel voordelen. De leaseperiode kan korter, dit is voor short leasers interessant. Ook kunt u met een occasion lease direct wegrijden, dit bespaart wachttijd en hoeft u niet ongeduldig voor het raam zitten te staren. Bij een occasion hoeft u ook niet te rekenen voor extra opties zonder meerprijs. De grootste voordeel van een occasion is dat u weinig last hebt van waardevermindering, doordat een occasion al een lage verkoopprijs heeft, zal de maandelijkse vaste lasten ook minder zijn.

Leasen bij Stocklease

Bij Stocklease lease u een occasion met zekerheid en vertrouwen. U kunt direct in uw nieuwe leaseauto rijden. StockLease kent geen lange levertijden en daardoor heeft u geen dure voorloopauto nodig. Onze auto's hebben korte looptijden en zijn dus zeer interessant voor kortstondige/flexibele inzet, voor berijders hebben we ook nog eens een lage bijtelling. Een SEAT occasion lease u voordelig bij Stocklease, denk bijvoorbeeld aan de SEAT Ibiza, de ruime SEAT SUV Arona en zo hebben we veel meer occasions die direct klaar voor u staan! Zo bieden wij een ruim aanbod aan SEAT occasions die perfect bij u past. Onze auto's zijn volledig gecheckt en in optimale staat; zowel technisch als optisch.