Een occasion leasen via StockLease

Wilt u direct weg kunnen rijden in uw leaseauto, zonder te maken te krijgen met lange levertijden? Via StockLease least u gemakkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief een jong gebruikte auto. Ons aanbod bestaat uit ex-leaseauto's afkomstig van onze leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services en worden onder strenge voorwaarden geselecteerd, zodat u verzekerd bent van een dealer onderhouden auto die in topstaat verkeert. 

Over StockLease

StockLease.nl is een initiatief van DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services, allen onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services B.V., een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG.

Alle aangeboden StockLease auto's zijn ex-leaseauto's van de leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services.

De auto's worden alleen voor StockLease geselecteerd als ze voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Jonge auto's
  • Gunstige kilometerstand
  • Looptijd nog minimaal 12 maanden

Hiermee bent u verzekerd van een zo goed als nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte. Daarnaast hebben onze occasions een lagere fiscale waarde en/of zelfs een lagere bijtellingscategorie. Zo profiteert u de komende jaren ook nog van een lage bijtelling. Met StockLease rijdt u dus snel en voordelig een goed onderhouden occasion. Bekijk direct ons aanbod van occasion lease auto's.

Alle auto's worden met zorg gepresenteerd, echter kan aan de getoonde informatie geen rechten worden ontleend.

StockLease biedt u:

  • Direct rijden
  • Flexibele looptijden
  • Lage leasetarieven
  • Modellen met lage bijtelling

De aanvraag van een leaseauto van offerte tot contract

Als u een occasion gevonden heeft die aan uw wensen voldoet, vraagt u een maatwerkofferte aan met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage. 

Wanneer de auto aan uw wensen voldoet en u akkoord bent met de offerte wordt de auto klaargemaakt om aan u afgeleverd te worden. De auto wordt gepoetst, afgetankt, voorzien van het noodzakelijk onderhoud en eventuele extra's zoals bijvoorbeeld een trekhaak worden gemonteerd. Op de afgesproken dag wordt de auto op een gewenste locatie in Nederland afgeleverd.

StockLease is onderdeel van:

DutchLease
Volkswagen Pon Financial Services