Hoe werkt stocklease

Hoe werkt StockLease

 

Bij StockLease is het mogelijk om direct weg te rijden in een jong gebruikte occasion tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Doordat wij de auto's zelf op voorraad hebben, heeft u bij StockLease niet te maken met lange levertijden. Ons aanbod bestaat uit ex-leaseauto's afkomstig van onze leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services en worden onder strenge voorwaarden geselecteerd, zodat u verzekerd bent van een dealer onderhouden auto die in topstaat verkeert. Daarnaast hebben onze occasions een lagere fiscale waarde en/of zelfs een lagere bijtellingscategorie. Zo profiteert u de komende jaren ook nog van een lage bijtelling. Met StockLease rijdt u dus snel en voordelig een goed onderhouden occasion. 

 

 

Voordelen StockLease

  • Snel en direct wegrijden met uw auto

  • Aantrekkelijk leasetarief

  • Geen lange levertijden

  • Flexibele looptijden

  • Jonge occasions met een gunstige kilometerstand

Volkswagen occasions
VW occasion
Een Volkswagen occasion lease je voordelig bij Stocklease
Audi occasions
Audi occasion
Een Audi occasion lease je voordelig bij Stocklease
Seat occasions
SEAT occasion
Een SEAT occasion lease je voordelig bij Stocklease
Skoda occasions
ŠKODA occasion
Een ŠKODA occasion lease je voordelig bij Stocklease

De aanvraag van een leaseauto tot offerte

 

Als u een occasion heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan u hier een maatwerkofferte aanvragen met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage.   

Wanneer de auto aan uw wensen voldoet en u akkoord bent met de offerte wordt de auto klaargemaakt om aan u afgeleverd te worden. De auto wordt gepoetst, afgetankt, voorzien van het noodzakelijk onderhoud en eventuele extra's zoals bijvoorbeeld een trekhaak worden gemonteerd. Op de afgesproken dag wordt de auto op een gewenste locatie in Nederland afgeleverd.

 

Over StockLease

 

StockLease.nl is een initiatief van DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services, allen onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services B.V., een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG.

Alle aangeboden StockLease auto's zijn ex-leaseauto's van de leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services.

De auto's worden alleen voor StockLease geselecteerd als ze voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Jonge auto's
  • Gunstige kilometerstand
  • Looptijd nog minimaal 12 maanden

 

Alle auto's worden met zorg gepresenteerd, echter kan aan de getoonde informatie geen rechten worden ontleend.