Audi occasion lease

Rijden in een jong gebruikte Audi met occasion lease? Bij Stocklease vindt u een groot aanbod tweedehands Audi's. Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van voordelige leasetarieven en korte levertijden. De Audi occasions zijn afkomstig uit eerdere leasecontracten van ons moederbedrijf Volkswagen Pon Financial Services. Dit betekent voor u: een Audi die voldoet aan strenge criteria én die goed onderhouden is bij de merkdealer.

Voordelen van Audi occasion leasen

Bij Stocklease willen we ervoor zorgen dat u snel achter het stuur van de Audi occasion kunt plaatsnemen. Al onze auto's op het online platform zijn direct beschikbaar en staan op voorraad. Hierdoor kunt u soms al binnen 2 tot 5 werkdagen genieten van de leaseauto. Ook liggen de leasetarieven van een occasion lager in vergelijking met een nieuw te bestellen leaseauto, omdat de fiscale waarde lager ligt. Alle voordelen van occasion lease op een rij:

 • Snel en direct wegrijden
 • Aantrekkelijk leasetarief
 • Geen lange levertijden
 • Flexibele looptijden
 • Jonge occasions met een gunstige kilometerstand
 • Elektrische occasions in een lagere bijtellingscategorie

Audi occasion modellen

Ontdek ons assortiment met populaire Audi occasion modellen. Of u nu interesse hebt in een sportieve Audi A3, een luxueuze Audi A6 sedan, een veelzijdige Q5 SUV of één van de elektrische modellen, in het online aanbod vindt u altijd wel een Audi die aansluit bij uw wensen.

Goed onderhouden Audi occasion

Wanneer u kiest voor Audi occasion lease bij Stocklease kiest u voor een goed onderhouden Audi occasion met een lage kilometerstand. De Audi occasions zijn afkomstig van onze leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services. Voordat we een occasion opnieuw aanbieden met occasion lease, ondergaat deze een grondige controle bij inname. Alleen de beste exemplaren worden geselecteerd voor onze occasion leasevloot. De leaseauto's voldoen aan de volgende eisen:

 • Jonge auto's
 • Gunstige kilometerstand
 • Looptijd nog minimaal 12 maanden

Audi occasion leaseproces

Het aanvragen van een Audi occasion lease offerte bij Stocklease is eenvoudig:

 1. Audi occasion selecteren via het online aanbod.
 2. Offerte aanvragen met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage.
 3. De leaseadviseur neemt contact met u op voor een eventuele bezichtiging of proefrit op de vestiging waar de auto staat.
 4. Na akkoord op de offerte wordt de occasion voor u klaargemaakt. Eventuele extra opties, zoals een trekhaak, worden gemonteerd. De auto wordt gepoetst, afgetankt en voorzien van noodzakelijk onderhoud.
 5. De auto wordt afgeleverd op de gewenste dag en locatie in Nederland.