Seat occasion

SEAT occasion lease

 Bij Stocklease vindt u een groot aanbod SEAT leaseauto's die worden aangeboden met SEAT occasion lease. De ideale optie voor als u voordelig en snel wilt wegrijden in een leaseauto. De SEAT occasions staan op voorraad bij de dealer en komen uit eerdere leasecontracten van ons moederbedrijf Volkswagen Pon Financial Services. Dit betekent voor u: een SEAT die aan strenge kwaliteitsnormen voldoet en goed onderhouden is bij officiële SEAT merkdealers.

Voordelen leasen via Stocklease

De leaseauto's in het online aanbod zijn direct beschikbare occasions. Dit betekent dat u snel kunt plaatsnemen achter het stuur van de jong gebruikte SEAT occasion. Met levering binnen 2 tot 5 werkdagen kunt u al op korte termijn genieten van het rijden in een SEAT. Bovendien zorgen de gunstige leasetarieven van de occasions voor extra financieel voordeel in vergelijking met de aanschaf van een geheel nieuwe leaseauto, dit dankzij de lagere fiscale waarde. Alle voordelen op een rij:

 • Snel en direct wegrijden
 • Aantrekkelijk leasetarief
 • Geen lange levertijden
 • Flexibele looptijden
 • Jonge occasions met een gunstige kilometerstand
 • Elektrische occasions in een lagere bijtellingscategorie

Populaire SEAT occasions

Ontdek ons ruime aanbod met populaire SEAT occasion modellen. Bijvoorbeeld de dynamische SEAT Ibiza, een ruime SEAT Ateca SUV, een praktische SEAT Leon of één van de andere modellen, u vindt altijd een SEAT die aansluit bij uw behoeften.

SEAT occasion lease: betrouwbaar en goed onderhouden

Least u een SEAT via Stocklease? Dan weet u dat u een SEAT least die goed onderhouden is én een lage kilometerstand heeft. De leaseauto's komen uit eerdere leasecontracten afkomstig van de leasemaatschappijen  DutchLease en XLLease allebei onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. Alleen de beste SEAT leaseauto's bieden wij opnieuw aan met SEAT occasion lease. We selecteren op de volgende voorwaarden:

 • Jonge auto's
 • Gunstige kilometerstand
 • Looptijd nog minimaal 12 maanden

SEAT occasion leaseofferte aanvragen

Bij Stocklease streven we ernaar om uw aanvraag voor een SEAT occasion zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het aanvraagproces verloopt als volgt:

 1. Selecteer uw gewenste SEAT occasion uit het online aanbod.

 2. Vraag een offerte aan met uw gewenste looptijd en jaarlijks kilometrage.

 3. Een leaseadviseur neemt contact met u op voor verdere stappen, zoals een bezichtiging of proefrit.

 4. Na goedkeuring van de offerte wordt de SEAT occasion voorbereid. Eventuele extra opties worden toegevoegd, en de auto wordt gereinigd, afgetankt en voorzien van benodigd onderhoud.

 5. Uw nieuwe SEAT occasion wordt op de afgesproken dag en locatie in Nederland afgeleverd.