Škoda occasion lease

Snel en voordelig een Škoda zakelijk leasen met Škoda occasion lease? Dat kan bij Stocklease. De occasions staan op voorraad bij de dealer en zijn goed onderhouden ex-leaseauto's van leasemaatschappijen onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. U kunt al binnen 2 tot 5 werkdagen wegrijden in uw favoriete Škoda occasion.

Voordelig en snel: Škoda occasion lease

Het voordeel van Škoda occasion lease: een laag leasetarief én een snelle levertijd. U rijdt soms al binnen 2 tot 5 werkdagen weg in uw favoriete Škoda model. Ook sluit u al vanaf minimaal 12 maanden een full operational leasecontract af. Door deze korte looptijd blijft u schaalbaar en flexibel. Alle voordelen van occasion lease op een rij:

 • Snel en direct wegrijden
 • Aantrekkelijk leasetarief
 • Geen lange levertijden
 • Flexibele looptijden
 • Jonge occasions met een gunstige kilometerstand
 • Elektrische occasions in een lagere bijtellingscategorie

Škoda occasion modellen

De zakelijke rijder kiest steeds vaker voor de Škoda. Het elektrische model, de Škoda Enyaq, is een veelgekozen leaseauto in de zakelijke markt. Dit is niet zonder reden: het elektrische model heeft uitstekende prestaties én aan ruimte geen gebrek. Maar ook de veelzijdige Škoda Octavia, een praktische Škoda Kamiq of een stijlvolle Škoda Superb zijn modellen die populair zijn. Wat uw wensen ook zijn, u vindt in ons online aanbod altijd een occasion die past bij uw wensen.

Škoda occasion leaseauto

De Škoda occasions zijn ex-leaseauto's afkomstig van onze leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services. Bij inname van de leaseauto, worden de occasions geselecteerd op strenge voorwaarden, voordat ze worden aangeboden met occasion lease.

Offerte aanvragen Škoda occasion lease

Een Škoda gevonden in het online aanbod die voldoet aan uw wensen? Dan is het eenvoudig een vrijblijvende offerte aan te vragen:

 1. Škoda occasion selecteren via het online aanbod.
 2. Offerte aanvragen met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage.
 3. De leaseadviseur neemt contact met u op voor een eventuele bezichtiging of proefrit op de vestiging waar de auto staat.
 4. Na akkoord op de offerte wordt de occasion voor u klaargemaakt. Eventuele extra opties, zoals een trekhaak, worden gemonteerd. De auto wordt gepoetst, afgetankt en voorzien van noodzakelijk onderhoud.
 5. De auto wordt afgeleverd op de gewenste dag en locatie in Nederland.