Volkswagen occasion lease

Volkswagen occasion lease

Bij Stocklease kunt u terecht voor het leasen van een betrouwbare Volkswagen occasion. Ontdek onze ruime selectie en profiteer van scherpe leasetarieven. In het aanbod vindt u Volkswagens uit de lease van ons moederbedrijf Volkswagen Pon Financial Services. Uw voordeel: een betrouwbare tweedehands Volkswagen die in onderhoud is geweest bij de Volkswagen merkdealer.

De voordelen van leasen bij Stocklease

Een Volkswagen occasion leasen via Stocklease betekent dat u snel kan wegrijden in een jong gebruikte occasion die onderhouden is bij de merkdealer. Alle auto's in het online aanbod staan op voorraad, u kunt soms al binnen 2 tot 5 werkdagen de weg op. En omdat de fiscale waarde lager is dan bij een splinternieuwe auto, profiteert u van een gunstig maandtarief. De voordelen op een rij:

 • Snel en direct wegrijden
 • Aantrekkelijk leasetarief
 • Geen lange levertijden
 • Flexibele looptijden
 • Jonge occasions met een gunstige kilometerstand
 • Elektrische occasions in een lagere bijtellingscategorie

Volkswagen modellen

Bij Stocklease least u een occasion met zekerheid en vertrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Golf, de ruime Volkswagen SUV Taigo, de populaire Volkswagen Polo of één van de elektrische modellen. Alle Volkswagen occasions zijn ex-leaseauto's afkomstig van onze leasemaatschappijen DutchLease, XLLease en Volkswagen Pon Financial Services. Bij inname van de leaseauto vindt er een strenge controle plaats. Alleen de beste occasions bieden wij opnieuw aan met occasion lease.

Flexibel occasion leasecontract

Met Volkswagen occasion lease via Stocklease, least u al vanaf minimaal 12 maanden een auto. Ideaal wanneer u als werkgever of werknemer in de toekomst flexibel wilt zijn wat betreft het zakelijk leasen van een auto. De maximale looptijd van het leasecontract is 60 maanden (of 180.000 kilometer) en afhankelijk van de leeftijd van de auto.

Volkswagen occasion lease offerte

Heeft u een occasion gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u eenvoudig online een Volkswagen occasion lease offerte aanvragen.

 1. Volkswagen occasion selecteren via het online aanbod.
 2. Offerte aanvragen met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage.
 3. De leaseadviseur neemt contact met u op voor een eventuele bezichtiging of proefrit op de vestiging waar de auto staat.
 4. Na akkoord op de offerte wordt de occasion voor u klaargemaakt. Eventuele extra opties, zoals een trekhaak, worden gemonteerd. De auto wordt gepoetst, afgetankt en voorzien van noodzakelijk onderhoud.
 5. De auto wordt afgeleverd op de gewenste dag en locatie in Nederland.